Ajankohtaista

Luonnontuotealan tutkimusseminaarin ohjelma julkaistu


28.09.2022

Luonnontuotealan tutkimusseminaari järjestetään Mikkelissä 8.11.2022. Tilaisuuden pääteemoina ovat Ekologisen mallintamisen ja viljelyn hyödyt luonnontuotealan raaka-ainehankinnassa sekä Luonnontuotteiden lisäarvo ja uudet mahdollisuudet arvoketjuissa. Seminaariosuutta on mahdollista seurata myös verkossa. Seminaariesitysten lisäksi luonnontuotealan tutkimusta esitellään tapahtumassa postereilla. Postereita voi ilmoittaa mukaan tutkimusseminaariin 17.10. saakka.

 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua ja osallistua myös muut kuin tutkijat. Luonnontuotealan tutkimusseminaariin on ilmoittauduttava ennakkoon tiistaihin 25.10. mennessä. Huomaa kuitenkin, että tapahtumaan varattu majoituskiintiö on voimassa 7.10. saakka. Majoitusvinkki on ohjelman ohessa. Etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen seminaaria. Tapahtuman hintatiedot ovat nettisivujen ilmoittautumislomakkeessa. Pienet ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Paikat tapahtumaan täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tutkimusseminaarin jatkoksi Mikkelissä järjestetään valtakunnalliset Luonnontuotepäivät (seminaari ja retkeily) 9.-10.11.2022. Tästäkin lisätietoa verkkosivuilla https://www.aitoluonto.fi/tutkimusseminaari/

 

Tutkimusseminaariin ilmoittaudutaan samalla sähköisellä lomakkeella kuin Luonnontuotepäiville: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat

 

Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Luonnonvarakeskus yhteistyössä Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n, Arktiset Aromit ry:n ja Etelä-Savon ammattiopiston kanssa. Lisäksi hankkeina järjestämiseen osallistuvat Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, ECODIVE - Metsien luonnontuotteet osana biotaloutta, Luonnontuotealan täydennyskoulutus, Arktisten kasvien taiga: terveyttä luonnosta sekä Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti II.

 

Lisätiedot: Juha Rutanen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, puh. 040 5737 568, juha.rutanen@helsinki.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi