Ajankohtaista

Luonnontuotepäivät Helsingissä 2023


04.09.2023

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan alan tunnustuspalkinnot.

 

 

Luonnontuotepäivien seminaariosuudessa tarkastellaan kestävyyttä ja vastuullisuutta osana alan kehittyvää liiketoimintaa, myynnin lisäämistä muun muassa viestinnän keinoin sekä luonnonkosmetiikan näkymiä ja mahdollisuuksia.

 

Luonnontuotepäivät järjestää Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry yhteistyössä Arktiset Aromit ry:n, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutin, Laurea-ammattikorkeakoulun ja Pro Luonnonkosmetiikka ry:n kanssa. Lisäksi hankkeina järjestämiseen osallistuvat Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Luonnontuotealan täydennyskoulutus sekä Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti III.

 

Ohjelma julkaistaan piakkoin.

 

Majoitus:

 

Luonnontuotepäiviin liittyen seminaarihotellista Hotel Haaga Central Park (Nuijamiestentie 10, Helsinki) on varattu kiintiö seuraavin hinnoin ajalle 7.-9.11.2023:

 

Standard 1hh 96 € / yö / huone
Standard 2hh 112 € / yö / huone (erilliset vuoteet)
Superior 1hh 105 € / yö / huone (leveä parivuode)
Superior 2hh 121 € / yö / huone (leveä parivuode)

 

Varaukset kiintiöstä on syytä tehdä koodilla Luonnontuotepäivät2023 lauantaihin 7.10. mennessä, jolloin varaamattomat huoneet vapautuvat takaisin myyntiin. Huoneita voi varata yllä mainituin hinnoin vielä kiintiön purun jälkeenkin saatavuuden mukaan. Majoitushintaan sisältyy raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosali ryhmäliikuntatunteineen.

 

Varaukset osoitteesta hotel@haaga.fi tai soittamalla +358 9 5807 877. Vastaanotto palvelee huonevarauksissa kello 7.00-22.00 välillä.

 

Lisätietoa huoneista:
https://www.hotelhaaga.fi/huoneet/standard/
https://www.hotelhaaga.fi/huoneet/superior/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi