Ajankohtaista

Luonnontuotepäivien ohjelma julkaistu, ilmoittaudu mukaan!


14.09.2022
Luonnontuotepäivät Mikkelissä 9.-10.11.2022

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Etelä-Savossa Mikkelissä 9.-10.11. sekä seminaarin osalta myös verkossa. Seminaarissa tarkastellaan mm. alan ohjelmallista kehittämistä, ketjua metsästä markkinoille, luonnontuotteita älytekstiileissä, biovärejä sekä ruoka- ja erikoissienien uusia mahdollisuuksia. Lisäksi illalla järjestetään yhteinen seminaaripäivällinen oheisohjelmineen. Tilaisuudessa julkistetaan alan tunnustuspalkinnot. Seuraavan päivän ohjelmassa on työpajaosuus ja yritysretkeily. Lisätietoa ohjelmasta majoitusvinkkeineen tapahtumasivulta.

 

Tapahtuma on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Osallistujien on mahdollista tuoda maksuttomalle yritys- ja hanketorille esille esitteitä ja tuotteita. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin tauoilla.

 

Luonnontuotealan tutkimusseminaari järjestetään samassa paikassa (Esedun auditorio) tiistaina 8.11.2022. Tapahtumaan voivat ilmoittautua ja osallistua myös muut kuin tutkijat. Tutkimusseminaarin ohjelma julkaistaan syys-lokakuun vaihteessa. Lisätietoa nettisivuilla: https://www.aitoluonto.fi/tutkimusseminaari/

 

Luonnontuotepäiville on ilmoittauduttava ennakkoon tiistaihin 25.10. mennessä. Huomaa kuitenkin, että tapahtumaan varattu majoituskiintiö on voimassa 7.10. saakka. Majoitusvinkki on ohjelmatietojen mukana. Etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen seminaaria. Tapahtuman hintatiedot ovat nettisivujen ilmoittautumislomakkeessa. Pienet ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Paikat tapahtumaan täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat

 

Tapahtuman järjestää Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry yhteistyössä Arktiset Aromit ry:n, Etelä-Savon ammattiopiston, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutin ja luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Lisäksi hankkeina järjestämiseen osallistuvat mm. Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Luomua metsäluonnosta, Luonnontuotealan täydennyskoulutus sekä Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti II.

 

Lisätiedot: Juha Rutanen, p. 040 5737 568, juha.rutanen@helsinki.fi, info@aitoluonto.fi

 

Tervetuloa!

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi