Ajankohtaista

Luonnontuotepäivien ohjelma on julkaistu!


14.09.2023

Luonnontuotepäivien ohjelma on valmistunut ja ilmoittautuminen avattu. Päivien ohjelmaan sisältyy perinteiseen tapaan seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeily torstaina 9.11. Seminaariosuudessa tarkastellaan kestävyyttä ja vastuullisuutta osana alan kehittyvää liiketoimintaa, luonnontuotteiden myynnin lisäämistä muun muassa viestinnän keinoin sekä luonnonkosmetiikan näkymiä ja mahdollisuuksia. Seminaaripäivän illallisella jaetaan alan tunnustuspalkinnot. Tapahtumaan on seminaarin osalta mahdollista osallistua myös verkossa.

 

 

Luonnontuotepäivät järjestetään tänä vuonna Uudellamaalla. Seminaaripaikkana Helsingissä on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Retki puolestaan suuntautuu Karkkilaan ja Lohjalle. Tapahtumatiedoista löytyvät ohjelman lisäksi majoitusohjeet sekä tietoa kulkuyhteyksistä ja pysäköinnistä. Luonnontuotepäiville on ilmoittauduttava ennakkoon tiistaihin 24.10. mennessä. Huomaa kuitenkin, että tapahtumaan varattu majoituskiintiö on voimassa 7.10. saakka.

 

Luonnontuotepäivät järjestää Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry yhteistyössä Arktiset Aromit ry:n, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutin, Laurea-ammattikorkeakoulun, Pro Luonnonkosmetiikka ry:n ja Fennopromo Oy:n kanssa. Lisäksi hankkeina järjestämiseen osallistuvat Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Luonnontuotealan täydennyskoulutus, Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) sekä Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti III.

 

Perinteeksi muotoutuneet Luonnontuotepäivät ovat mainio kohtaamispaikka alan yrittäjille, kouluttajille, kehittäjille ja muille toimijoille. Tapahtuma tarjoaa uusia mahdollisuuksia vahvistaa toimijoiden, maakuntien ja luonnontuotealan eri osa-alueiden välistä yhteistyötä sekä löytää käytännön työhön uusia näkökulmia. Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat

Tutustu ohjelmaan ja majoitusohjeisiin: https://www.aitoluonto.fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tapahtumat-ja-materiaalit/luonnontuotepaivat/helsinki-2023/

 

Lisätiedot: Juha Rutanen, p. 040 5737 568, juha.rutanen@helsinki.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi