Ajankohtaista

Luonnontuotteiden tuotekehitys ja jatkojalostus -koulutustilaisuus 15.9. Joensuussa


01.09.2020

Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämässä uonnontuotealan koulutustilaisuuden käytännön päivillä valmistetaan ateria villiyrteistä, sienistä ja marjoista jatkojalosteita sekä oman herkullisen aterian. Hinta 50€ sis. koulutuksen ja materiaalin. Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

 

Aika ja paikka: 15. - 16.9. Riveria Niskala, Opetuskeittiöt 1 ja 2, Niskakatu 17, Joensuu

 

Ilmoittautumiset 10.9. mennessä: Anu Lavola, anu.lavola@uef.fi

 

Lisätietoa: www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

 

Ohjelma


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi