Ajankohtaista

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin


31.03.2021

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus 14.4.2021 klo 17-19. Osallistumismaksu 35 euroa.

 

Ohjelma:

  • Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria
  • Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi
  • Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia
  • Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy
  • Kokemuksia villiyrttien poimimisesta ja myynnistä, villiyrttipoimija Pirjo Härkönen

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/luonnontuotteista-lisaarvoa-ruokapalveluihin-etatilaisuus-16530 

 

Lisätietoja:

Anni Rintoo

Hankevetäjä, Luonnosta tuotteeksi -hanke

Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset /

ProAgria Keski-Suomi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi