Ajankohtaista

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet -koulutus syksyllä


30.03.2022
Luontokuvauksen ammatilliset perusteet 10.10.2022 – 30.8.2023 Otavan Opistolla

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet -koulutus soveltuu luontokuvausta ja luonnon tuntemusta ammattimaisesti työssään tarvitseville, kuten eräoppaille, luonto-ohjaajille, luontomatkailuyrittäjille, luontoalan ja metsien ammattilaisille tai aktiivisille luontoharrastajille, jotka haluavat tietoa luontokuvauksen koko skaalasta, luonnontuntemuksesta ja oman kuvamateriaalin hyödyntämisestä.

 

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, tuetusta etäopetuksesta, ohjatuista oppimistehtävistä ja itsenäisestä opiskelusta. Tuettujen etäopiskelujaksojen aikana opiskelijalla on mahdollisuus saada opettajalta yksilöllistä ja henkilökohtaista ohjausta pulmatilanteissa verkkoalustan välityksellä. Opiskelija saa opintokokonaisuuden aikana tarvittavat tiedot toimiakseen ammattimaisesti luontokuvauksen alalla ja osoittaa osaamisensa näyttötyöllä koulutuksen päätteeksi.

 

Koulutuksen sisällöstä ja opetuksesta vastaa valokuvaaja ARPS Paavo Hamunen, joka tunnetaan kansainvälisesti mainetta ja palkintoja saavuttaneista luontokuvistaan ja näyttävistä luontokirjoistaan. Tutustu koulutukseen ja lähetä sähköinen hakemuksesi koulutukseen 2.9.2022 mennessä täällä


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi