Ajankohtaista

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet 12.10.2020 – 1.9.2021


20.04.2020

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet koulutus 12.10.2020 – 1.9.2021.

 

Luonnon ikuinen kiertokulku ja vuodenaikojen vaihtelut tarjoavat luontokuvaajille ehtymättömän ja yltäkylläisen runsaudensarven – niin pohjoiset revontulet kirpeässä pakkassäässä tai kuin kuikatkin soutelemassa tyvenessä kesäyössä.

 

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet koulutuksessa perehdytään monipuolisesti luontokuvauksen/valokuvauksen perusteisiin, luontokuvauksen eri osa-alueisiin, julkaisutoimintaan ja tekijänoikeuskysymyksiin, valokuvausvälineisiin ja ohjelmistoihin. Koulutukseen kuuluu luentojen lisäksi runsaasti kuvaamista maastossa ja osallistujalta edellytetään omaa kamerakalustoa ja kamerakaluston hallintaa. Koulutus koostuu seitsemästä moduulista. Jokaisessa moduulissa on sekä lähiopetusta, etäopetusta sekä itsenäisiä oppimistehtäviä. Koulutuksen laajuus on 16 ov (lähiopetus, etäopetus, tuettu etäopiskelu ja itsenäinen opiskelu).

 

Koulutus soveltuu luontokuvausta ja luonnon tuntemusta ammattimaisesti työssään tarvitseville, kuten eräoppaille, luonto-ohjaajille, luontomatkailuyrittäjille, luontoalan ja metsien ammattilaisille tai aktiiviluontoharrastajille, jotka haluavat tietoa luontokuvauksen koko skaalasta, luonnontuntemuksesta ja oman kuvamateriaalin hyödyntämisestä. Koulutus koostuu lähiopetuksesta, etäopetuksesta sekä itsenäisistä oppimistehtävistä. Opiskelija saa opintokokonaisuuden aikana tiedot toimiakseen ammattimaisesti luontokuvauksen alalla. Kurssiin kuuluu näyttötyö, jolla opiskelija osoittaa osaamisensa. Koulutukseen valitaan 12 opiskelijaa. Valinnoista ilmoitetaan kirjallisesti henkilökohtaisesti 18.9.2020 mennessä. Koulutuksen hinta on 1 780 €/hlö (sis. opetuksen, ohjelman mukaiset ruokailut Otavan Opistolla sekä Kuusamon ja Kuhmon retkipaketit). Huom!  Majoitus Otavan Opistolla erikseen.

 

 

Paikka: Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli), Kuusamo ja Kuhmo

Kouluttaja. Kurssin kouluttajana toimii ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen, Suomen Luontokuvausinstituutti

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Paavo Hamunen, p. 045 124 2909 ja toteutuksesta: kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

 

Hakemus 4.9.2020 mennessä

 

Lisätietoa

 

 

(Kuva: Pexels.com)


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi