Ajankohtaista

Mahlalle lisäarvoa elintarvikkeena, Oulu 10.5.


23.04.2019

Mahlalle lisäarvoa elintarvikkeena - tieto ja työpajapäivä 10.5. Pohjois-Pohjamaan Marttojen tilat, Kajaaninkatu 36 Oulu.

Tapahtuman asiantuntijana Heli Pirinen Idea Nature Oy:stä.

 

 

Ohjelma:
Kahvit 9.30 alkaen

 

Kello 10 -12
Luento-osuus: Mahla erilaisissa elintarvikkeissa, mahlan käsittely raaka-aineketjussa, elintarvikelainsäädännöstä.
- juomana ja juomien raaka-aineena
- makeutusaineena; jälkiruuat
- leivonnaiset – maidon korvaaja, gluteeniton leivonta
- liha-, kala- ja kasvisruuat; marinadit, salaatinkastikkeet
- uusia mahdollisuuksia - kylmäkuivaus (lyofilisointi), sumukuivaus, kryokonsentrointi

Lounastauko

 

Työpaja 1. kello 13-15, tarvikemaksu 20€.
Työpaja, ryhmissä työskentelyä
Työpajaan mahtuu 20 henkilöä, etusija kaupallista käyttöä suunnittelevat
- mahlakuusenkerkkäjuoman, mahlajäätelön valmistus

 

Työpaja 2. klo 15.-17, tarvikemaksu 10€. Kello 15-17
Työpaja, mahlan käyttö leivonnassa, Pohjois-Pohjanmaan Martat
Työpajaan mahtuu maksimissaan 20 henkilöä.

Työpajojen tarvikkeet maksetaan paikan päällä.

 

Luento-osuus on maksuton.

 

Ilmoittautuneille lähetetään varmistusviesti ja tarkempia ohjeita ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoita jos olet kiinnostunut mahlan käytöstä kosmetiikassa, harkitsemme toisen työpajan järjestämistä!

 

Osa Metsästä monituotebisnestä -hanketta.

 

Ilmoittautuminen metsäkeskuksen sivuilla.

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi