Ajankohtaista

Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta


21.12.2018

Hyvä ymmärrys markkinoista on kansainvälistymisen perusta. Nyt on mahdollista saada valmiiksi pureskeltua markkinatietoa maailmalta. MarketWise välittää kansainvälistä markkinatietoa elintarvikealan mikro- ja pk-yrityksille. MarketWisen kautta saat mm.

  • kuluttajatietoa ja trendien tuntemusta, jota tarvitset oikeanlaisten, markkinalähtöisten lisäarvotuotteiden kehittämisessä
  • uusinta tietoa kiinnostavista tuotelanseerauksista, jotta olet perillä kilpailutilanteesta omassa tuoteryhmässäsi
  • benchmarking-esimerkkejä menestyneistä vientiyrityksistä, jotka innostavat sinua etenemään kansainvälistymisen polulla

Tietoja saat MarketWise-projektin kotisivuilta, mistä voi myös tilata heidän uutiskirjeen, seuraamalla heitä  Facebookissa tai katsomalla videoita heidän Youtube-kanavaltaan. Voit myös lähteä kuulolle projektin tietoiskuihin, jotka järjestetään Kainuun Elintarvikepäivien ja Luonnontuoteyrittäjien vientistartin yhteydessä.

 

Kainuun Elintarvikepäivä

10.01.2019 klo 09.00-16.00

Ravintola Vanha Kerho, Kauppakatu 40, Kajaani

Elintarvikepäivässä esillä ovat digitalisaation monet mahdollisuudet, markkinointi, arvoketjut, kuluttajakäyttäytyminen, kansainvälisyys ja tulevaisuuden visiot. MarketWisen -tietoisku, klo 12.30-13.00, Markkinaymmärrystä maailmalta ja hankkeen esittely. Elintarvikepäivän päätteeksi keskustelutilaisuus lähiruuan, luomualan ja luonnontuotealan tiivistämiseksi. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen 02.01.2019 mennessä.

 

LuotuKasvuun - Luonnontuoteyrittäjien vientistartti

16.04.2019 klo 12.00-16.00, Oulu

Tilaisuudessa kuullaan luonnontuotteiden viennin mahdollisuuksista sekä MarketWisen tietoisku: Luonnonkeruutuotteista menestystuotteita kotimaahan ja ulkomaille, kysyntä ja trendit.

 

Lähde ja kuva: MarketWise


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi