Ajankohtaista

Metsä- ja luontopalveluyrittäjien näkemyksiä kartoitetaan kyselyllä


17.03.2022

Suomen metsäkeskus kartoittaa kyselyllä metsä- ja luontopalveluyrittäjien näkemyksiä heidän toimialastaan, palveluista ja liiketoimintaympäristöstä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään uuden Kansallisen metsästrategian valmistelussa. Yrittäjät pääsevät kertomaan ajatuksiaan myös kevään aikana järjestettävissä keskustelutilaisuuksissa.

 

Metsä- ja luontoyrittäjien ajatuksia toimialasta ja sen kehittämistarpeista selvitetään kyselyllä kuluvan kevään aikana. Yrittäjät pääsevät kertomaan, millaisia tavoitteita heillä on tuleville vuosille ja mitkä asiat mahdollisesti jarruttavat yrityksen kasvua ja kehitystä. Kyselyllä kartoitetaan myös, onko yrityksillä tarvetta koulutukseen ja kuinka liiketoimintaa voisi jatkossa monipuolistaa.

 

Kyselyn tarkoituksena on saada erityisesti pienten yritysten ja metsänhoitoyhdistysten ääni kuuluviin. Tuloksia hyödynnetään uuden Kansallisen metsästrategian valmistelussa.

 

Ilman pienten yritysten kuulemista ei voida uutta strategiaa luoda. Nyt kannustaisin joukolla yrittäjiä vaikuttamaan valmisteluun, sanoo yrityspalvelujen päällikkö Marko Ämmälä Suomen metsäkeskuksesta.

 

Metsäkeskus kutsuu metsä- ja luontopalveluyrittäjiä kuluvan kevään aikana myös keskustelutilaisuuksiin. Tilaisuuksia on 14 eri puolilla Suomea, ja ne järjestetään osana maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Metsä- ja luontopalveluyritystoiminnan kehittäminen -hanketta.  

 

Kysely metsä- ja luontopalveluyrittäjille: https://link.webropolsurveys.com/S/0A8DABF4DED75DEB

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi