Ajankohtaista

Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon


20.12.2018

Sauna-alalle ja Sauna from Finlandin verkostoon etsitään lisää yrityksiä vastaamaan paremmin kansainvälisten asiakkaiden tarpeisiin. Toimialana sauna-ala ajatellaan laajasti; siihen kuuluu mukaan erilaiset tekstiilit, ihonhoito, tunnelmaa luovat tekijät, elintarvike- ja matkailualanyritykset, mittaamis- ja suunnitteluosaamisen tarjoajat, energian säästöön liittyvät ratkaisut kuin myös veden ja tilojen puhdistamisen ratkaisut. Sauna-ala on osa hyvinvointitalouden markkinaa, joka on kasvussa. Sauna from Finlandin verkoston ideana on mennä markkinoille yhteistyössä laajana rintamana.

 

Yrityksillä on nyt mahdollisuus lähteä mukaan kuulemaan saunaelämyksen viennin ja sauna-teemaisen matkailun kasvavasta liiketoimintamahdollisuudesta sekä tulla osaksi Sauna from Finlandin kansainvälisille markkinoille tähtäävää kansainvälistymisverkostoa. Verkoston kautta yrityksille tarjotaan liidejä, lisäresursseja markkinointiin, näkyvyyttä sekä tukea kansainvälistymisasioissa. Lisätietoa lähiaikoina järjestettävistä tilaisuuksista ja mukaan verkostoon pääsee ottamalla yhteyttä:

 

Satu Freyberg

puh. 0400 966 112

satu(at)saunafromfinland.fi

 

Sauna from Finland ry on monialainen, suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto, jossa on mukana lähes 200 jäsenyritystä. Yhdistys työskentelee suomalaisen sauna-alan hyväksi tavoitteenaan maailman parhaan, sertifioidun saunaelämyksen kehittäminen sekä sauna-alan viennin merkittävä lisääminen. Toiminnassa tähdätään kansainvälisille hyvinvointimarkkinoille tavoitteena näkyvyys ja asiakkaiden löytäminen ryhmän yrityksille. Kohdemarkkinoina ovat erityisesti Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Japani ja Yhdysvallat.

 

Lähde ja kuva: Sauna from Finland


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi