Ajankohtaista

PAKURITUOTTEET ELINKEINONA, webinaari 16/3/2022 klo 14-18


14.03.2022

PAKURITUOTTEET ELINKEINONA
webinaari keskiviikkona 16/3/2022 klo 14-18


14.00 Alkusanat, Tomi Aho, Raseko Kehittämisasiantuntija, Vice-Conseiller Gastronomique
14.10 Pakurin viljely ja pakurimarkkinat, Hannu Piispanen, Pro Pakuri ry PJ
14.50 Jatkojalostus ja tuotekehitys, Eeviahealth Oy, Stein Ulve, Chief Executive Officer
15.30 Tauko
15.40 Pakurituotteista markkinoilla, Ruohonjuuri Oy, Jussi Aimola, Ostopäällikkö
16.10 Brändääminen nimisuojan turvin, Helsingin Yliopisto, Ruralia- Instituutti, Marjo Särkkä-Tirkkonen Erikoissuunnittelija, ETM, Senior Planning Officer, M.Sc. (Food Tech)
17.00 Yhteenveto : Tomi Aho & Hannu Piispanen
Varaamme aikaa kysymyksille ja keskustelulle, Tilaisuus päättyy viimeistään klo 18.00
Osoite paikalle tulijoille: Rasekon aikuisopisto Timali (Juhaninkuja 1, 21200 Raisio)
Liity Teams-kokoukseen

 

Kutsusta löytyy yhteystietoja.

TERVETULOA !


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi