Ajankohtaista

Pakastekuivaus 24.5 ja fermentointi 27.5


18.05.2021

Pakastekuivaus ja fermentointi marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa.

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty pakastekuivaustyöpajalle 21.5. ja fermentointityöpajalle 25.5. asti.
Ilmoittautuminen pakastekuivaustyöpaja

Ilmoittautuminen fermentointityöpaja


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi