Ajankohtaista

Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari 19.11. klo 9


03.11.2020

Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Saatujen tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- ja luonnontuotealan kuluttajatuotteessa sekä elintarviketeollisuuden komponentteina.

 

Asiaa lähestytään myös pakastekuivatun tuotteen laadun näkökulmasta ja sen merkityksestä premium-tuotesegmentissä vientimarkkinoilla. Lisäksi käydään läpi elintarvike- ja luonnontuotealan kansainvälistymisen alkuvaiheen askelmerkit sekä käytettävissä olevat rahoitusinstrumentit yritysryhmien kehityshankkeissa. Tilaisuuden järjestävät ProAgria Itä-Suomi ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset sekä ProYritys -hankkeet: Kainuu, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo.

 

 

Lisätietoja: www.proagria.fi

 

Ilmoittautumiset

 

Selvitysraportti


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi