Ajankohtaista

Pienistä puroista suuria väyliä -hankkeen avulla yhteistyökumppanit kasvuun ja kansainvälistymiseen


05.05.2020

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke auttaa löytämään yhteistyökumppanit kasvuun ja kansainvälistymiseen.

 

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tuo elintarvikeyrittäjät yhteen, kannustaa tekemään yhteistyötä pellolta pöytään ja rakentamaan viennin menestystarinoita yhdessä.

Hanke auttaa elintarvikealan yrityksiä löytämään yhteistyökumppaneita kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yhteistyötä voi tehdä esimerkiksi raaka-aineen hankinnassa, rahtivalmistuksessa tai pakkaamisessa. Ratkoa pulmia logistiikassa ja varastoinnissa  - tai vaikkapa palkata yhteisen vientipäällikön.

 

Hanke tarjoaa yrityksille välineitä yhteistyön edistämiseen: PuroNetti-verkkosivusto, PuroMeetti-tapaamiset ja Pienistä puroista Facebook-keskusteluryhmä. Näiden avulla voi etsiä yhteistyökumppania tai tarjota jotain resurssia toisille. Kaikkia elintarvikeketjun toimijoita alkutuottajista lopputuotteiden valmistajiin kutsutaan mukaan Pienistä puroista suuria väyliä -verkostoon. Hankkeeseen osallistuminen on maksutonta.

 

Yhteystiedot: www.puronetti.fi, info@puronetti.fi, Facebook-keskusteluryhmä: Pienistä puroista, Youtube: Pienistä puroista suuria väyliä, Instagram:@puronetti, +358 40 833 7727.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

 

Tiedote_Pienistä puroista suuria väyliä_050520


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi