Ajankohtaista

Pienten yritysten vientimarkkinoille pääsyn keinot


01.03.2024

Seuraava KIKE Markkinakatsaus pidetään 4.4. klo 10–12 Zoomissa aiheenaan pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälistymisen keinot. Tule poimimaan parhaat neuvot ja kartuttamaan vientiosaamistasi!

 

Ulkomaiset elintarvikeviennin asiantuntijat kertovat esimerkkejä, kuinka pk-yritys voi tavata kansainvälisiä ostajia ja saada tuotteensa jakelukanaviin. Toki vinkit varmasti kiinnostavat suurempiakin! Kohdemaina ovat Tanska, Saksa, Italia, UK, Etelä-Korea, Japani ja GCC-maat.

 

Esillä ovat maahantuojien, kauppaketjujen ja tukkujen messut, pienet erikoismyymälät ja -kahvilat, teemahotellit, sesonki- ja lahjatavaramyymälät, gourmet-ketjut, pop up-storet, teema-markkinat, skandinaavisten tuotteiden online-kaupat ja paljon muuta. Lisäksi puhumme arvoketjuyhteistyöstä ja alihankinnasta, jotka auttavat kaiken kokoisia yrityksiä pääsemään kansainväliseen kasvuun mukaan. Näkökulmana ovat ilmastoviisaat tuotteet ja kestävän kehityksen mukaisen elintarvikeviennin edistäminen.

 

Mukaan ovat tervetulleita kaikki elintarvikealan toimijat, jotka haluavat lisätä kansainvälistymisosaamistaan. Osallistuminen on maksutonta. Zoom-liittymislinkki lähetetään sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Katsauksen toteuttaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke.

 

Ilmoittautuminen tästä.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi