Ajankohtaista

Rohkeasti mukaan julkisiin hankintoihin -opas, tietoisku 17.6. klo 9.00


10.06.2022

Tervetuloa uunituoreen Rohkeasti mukaan julkisiin hankintoihin -oppaan esittelytietoiskuun 17.6.2022 klo 9.00 – 9.20. Opas kannustaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä tarjoamaan palveluja ja tuotteita julkisille toimijoille.

 

Käytännönläheinen opas antaa vinkkejä ja jakaa ideoita yhteistyön mahdollisuuksista julkisten hankkijoiden kanssa. Se avaa lyhyesti, miten julkisia hankintoja tehdään, miten yritys voi olla aktiivisena toimijana prosessissa ja millaisia asioita on hyvä huomioida jo hyvissä ajoin.

 

Oppaasta saavat ideoita kaikki ostajat ja tarjoajat. Oppaassa keskitytään ruoka-, kuljetus-, bioenergia- ja ympäristöhankintoihin. Valitut teemat ovat maaseudun elinvoimaisuuden näkökulmasta keskeisiä ja kyseisillä aloilla on runsaasti paikallisia pk-yrityksiä, jotka omalla toiminnallaan tukevat alueiden taloutta.

 

Tietoisku ja linkki Teamsiin löytyy myös maaseudunhankinnat.fi -tapahtumakalenterista. Voit välittää tietoa tilaisuudesta eteenpäin omille sidosryhmillesi.

 

Liity Teams-tilaisuuteen napsauttamalla tästä

 

Tietoiskun järjestää valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke, jota on rahoitettu Manner-Suomen maaseutuohjelman kehittämisohjelmasta vuosina 2018-2022.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi