Ajankohtaista

Ruoasta elämyksiä matkailuun -webinaari 30.11.2022


23.11.2022

Tule kuulemaan ruokamatkailun uudet trendit ja vinkit tuotetarjonnan kehittämiseen ja markkinointiin!

 

Webinaari tarjoaa uusia näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen ja tietoa ruokaelämysten kysynnästä markkinoilla. Webinaari on osittain englannin, osittain suomen kielellä.

 

OHJELMA

klo 9.30
Tervetuloa! 
Terhi Hook, Visit Finland

 

klo 9.35 - 10.05 (esitys englanniksi)
Global Trends and Examples from the World's Top Culinary Tourism Destinations 
Eric Pateman, ESP Culinary Consulting

 

Internationally renowned expert, Eric Pateman, will share insights into his recent work around destination management, food tourism trends and culinary route development. With experience in more than 100 countries, Eric will surely highlight and share some opportunities that Finland can implement as it grows as a destination. A short presentation will be followed by Q&A so participants can ask questions specific to their challenges.

 

klo 10:05 - 10:20
Ajankohtaisia nostoja ruokamatkailun kehittämiseen 
Terhi Hook, Visit Finland

 

klo 10:20 - 10:40
SAIMAA GASTRONOMY -verkosto – ruokaan perustuvan yhteistyön rakentaminen  
Anna Grotenfelt-Paunonen, TeaHouse of Wehmais

 

Palkittuun Saimaa Gastronomy -verkostoon kuuluvat neljä yritystä, joille asiakkaille tarjottava paikallinen, herkullinen ruoka on yritystoiminnan ytimessä. Näitä ovat Hotelli Punkaharju, Tertin Kartano, Sahanlahti Resort ja TeaHouse of Wehmais. Miten rakennettiin ruokaan perustuva yhteistyöverkosto ja menestynyt kärkituote? Miten verkosto toimii, mitkä ovat sen menestystekijät ja haasteet? Millaisia toimenpiteitä yritykset tekevät yhdessä ja mitä kukin yritys yhteistyöstä saa?

 

klo 10.40 - 10:55
Hungry for Finland – apuja ja tukea ruokamatkailun kehittämiseen 
Sini Garam ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia

 

Hungry for Finland – Mitä uutta tulossa ruokamatkailutoimijoille 2023-2024?

 

klo 10.55 - 11:25 (esitys englanniksi)
The Importance of Food and Drink for British Travellers 
Caroline Beaton-Moscatelli, Visit Finland representative UK

 

The presentation explains the demand of British travellers for restaurants and culinary experiences. It also gives tips for further development of food offering. It elaborates the food image of Finland through the results of Visit Finland PR activities

 

klo 11.25 - 11.45
TBC Puheenvuoro yhteistyöstä ja ulkomaisesta asiakaskunnasta ravintola-alalla.


klo 11.45 - 12.00
Kaskiksen matka Michelin-ravintolaksi 
Erik Mansikka ja Christina Haukka, Kaskis, Heli Nieminen, Ruokakaupunki Turku

 

Miltä tuntuu, kun vuosien kova uurastus lopulta palkitaan Michelin-tähdellä? Mitä ensimmäinen Helsingin ulkopuolelle myönnetty Michelin-tähti tarkoittaa Turun ja koko Suomen ravintola- ja ruokakulttuurille? Millaista on tämän päivän juomakulttuuri huippuravintoloissa?

 

Kaskiksen toinen ravintoloitsija, keittiömestari Erik Mansikka ja Kaskiksen sommelier Christina Haukka kertovat ajatuksistaan, fiiliksistään ja Kaskiksen toiminnasta Michelin-palkintojen jälkeen. Christina on myös saanut Vuoden sommelier -palkinnon. Haastattelijana Ruokakaupunki Turun projektipäällikkö Heli Nieminen.

 

Webinaarin päätössanat
Terhi Hook, Visit Finland

 

Ilmoittautuminen

 

Lähde: Business Finland


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi