Ajankohtaista

Ruokaa luonnosta seminaari ti 1.9. Laureassa


24.03.2020

 

Seminaarissa ruoka- ja elämysalan ammattilaiset kertovat villiyrttien matkasta luonnosta lautaselle, lasiin ja tuotteiksi. Ilmoittautuminen pe 18.8.2020 mennessä.

 

Villiruoka on kasvavan kiinnostuksen kohteena niin juomateollisuuden kuin ravintoloidenkin tarjonnassa, joten alan liiketoiminnalliselle kehittämiselle riittää kysyntää. Tähän etsii ratkaisua Suomen 4H-liiton ja Laurean Ruokaa luonnosta -hanke, jossa kehitetään ammattimaista villiruoan koulutus-, keruu-, jalostus- ja jakeluverkostoa.

 

Aika ja paikka: Ti 1.9.2020 klo 9-13, Timo Auditorio Vanha maantie 9, Espoo

Ilmoittautuminen: Ti 18.8.2020 mennessä osoitteessa www.4h.fi/ruokaaluonnosta 

Yhteydenotot: Ruokaa luonnosta -tiimi, suvi.karkas@laurea.fi

 

Lisätietoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi