Ajankohtaista

Ruokaverstas fermentointitavoista 30.-31.1.


24.01.2017

Vanha perinteinen menetelmä fermentointi on nyt kuuma trendi. Jopa kolmannes kaikesta ihmisen syömästä ruuasta on fermentoitua. Verstaassa tutustutaan erilaisiin fermentointitapoihin ja annetaan vinkkejä, mitä kaikkea voi fermentoida kuten esimerkiksi pitsataikinaa. Tilaisuudet järjestetään Seinäjoella 30.1.2017 klo 17-20, Vaasantie 1 C, SeAMK Itikanmäen laboratoriot, 1. kerros ja Ähtärissä 31.1.2017 klo 17-20, Sedu Ähtäri Koulutie, opetuskeittiötilat, Koulutie 16.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

laila.matikainen(at)seamk.fi ja katja.marttunen(at)hotmail.com

ruokaverstas.blogspot.fi/

facebook.com/ruokaverstas


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi