Ajankohtaista

Sirkku Wacklin luonnontuotealan toimialapäälliköksi


23.06.2021
Sirkku Wacklin luonnontuotealan toimialapäälliköksi

 

Olen Sirkku Wacklin, aloitin luonnontuotealan toimialapäällikön tehtävässä kesäkuun alussa oman toimeni ohella. Olen valmistunut MMM:ksi Viikistä ja omaan pitkän kokemuksen maaseutuhallinnon virka- ja esihenkilön tehtävistä, olen työskennellyt Pohjanmaan ELY-keskuksessa maaseutuyksikön Kokkolan toimipisteen päällikkönä vuodesta 2002. Olen mukana Keski-Pohjanmaan alueelle myönnettävien maatilojen investointitukien, yritys- ja hanketukien sekä Leader-ohjelman hanke- ja yritystukien päätösketjuissa eri tavoin. Olen mukana lukuisissa aluekehittämistä koskevissa työryhmissä ja verkostoissa Keski-Pohjanmaan maakunnan ja Pohjanmaan ELY-keskuksen alueella.

 

Luonnontuoteala on kasvava ja kehittyvä toimiala, alalla on vahvistuva asema myös tulevan maaseudun kehittämisohjelman tuettavien yritystukitoimenpiteiden osalta. Myös kuluttajien näkökulmasta luonnon ja luonnosta saatavien tuotteiden arvostus on korona-aikana vahvistunut. Monipuolisen luonnontuotealan tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä ja on hienoa että sain tilaisuuden tutustua toimialaan syvemmin ja olla mukana vahvistamassa toimialan kehittymistä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Odotan innolla yhteistyötä alan laajan yhteistyöverkoston kanssa.

 

Vapaa-ajalla olen liikkuvainen ulkoilija, lenkkeilen ja hiihdän kotikulmieni merellisissä maisemissa. Talviset viikonloput kuluvat toimitsijahommissa perheen kuopuksen jääkiekkopeleissä.

 

Pidetään yhteyttä!

Sirkku Wacklin
p. 0295 028 642 | 050 3128 665
sirkku.wacklin(at)ely-keskus.fi

 

 

Lähde: TEM Toimialapalvelun uutiskirje 3/2021


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi