Ajankohtaista

Superhyvä-hankkeen maksuton päätöswebinaari 26.1.


12.01.2021

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Superhyvä! Hanke päättyy lyhyen jatkoajan jälkeen 31.1.2021. Superhyvä-hanke on järjestänyt lukuisia tilaisuuksia sekä auttanut elintarvikealan yrityksiä ja toimijoita kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvää osaamista liittyen mm. tuotekehitykseen, trendeihin, kuluttajakäyttäytymiseen, pakkaamiseen, brändäämiseen ja logistiikkaan sekä lainsäädäntöön.

 

Hankkeen päätteeksi järjestetään kaikille avoin, maksuton päätöswebinaari, johon on koottu parhaita paloja toteutetuista tilaisuuksista. Lisäksi esillä on hyvinvointituotteet ja ravitsemus. Miten koostaa täysipainoinen ruokavalio, johon kuuluu esimerkiksi perinteisten liha- ja maitotuotteiden tilalla erilaisia kasvispohjaisia vaihtoehtoja? Lisäksi luodaan katsaus ruokakulttuurin kehityskulkuihin, muoti-ilmiöihin ja tulevaisuuteen. Keynote -puhujana professori Piia Jallinoja Tampereen yliopistosta.

 

Katso ohjelma tästä

 

Ilmoittaudu tästä linkistä

 

Lisätietoja sekä tiedustelut:

eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056 tai sari.kuru@foodwest.fi, puh 040 0471225

 

 

Pakkaus, brändäys ja logistiikka - webinaaritallenne saatavilla
 

Superhyvä-hankkeessa järjestettiin 2.12.2020 webinaari ”Pakkaus, brändäys ja logistiikka”. Päivän aikana esiintyvät Mika Santanen, Inpack Oy, aiheenaan pakkausten suunnittelu, Matti Toivanen, Virtasalmen Viljatuote Oy sekä Saara Harju, Trust Luova arvotoimisto aiheenaan brändäys. Lisäksi pakkaustoimittajilla oli tietoiskuja ajankohtaisista pakkausasioista ja -materiaaleista. Esityksen  pitivät  Amerplast Oy, Pyroll Group, Metsä Board Oyj ja  Multipak Finland Oy. Lisäksi kerrottiin sopimusvalmistusmahdollisuuksista Foodwestillä.  Päivän lopuksi julkaistiin juuri valmistunut logistiikkaselvitys.  Tilaa ja katso nyt tilaisuuden materiaali maksutta!

 

Tästä näet päivän ohjelman

 

Tilaa linkki tilaisuuden tallenteisiin: Eeva-Liisa Häkli, eeva-liisa.hakli@foodwest.fi tai Sari Kuru, sari.kuru@foodwest.fi

Seuraavista linkeistä pääset logistiikkaselvityksen materiaaleihin:

Logistiikkaselvitys

Logistiikkataulukko

 

Lisätietoja:
eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056, sari.kuru@foodwest.fi, puh 040 0471225.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi