Ajankohtaista

Syötävä metsäpuutarha -kurssi 24-26.5.2024


18.03.2024

Tällä kurssilla opit, miten voit luoda puita, pensaita ja monivuotisia kasveja sisältävän omavaraisen puutarhan – syötävän ekosysteemin – ekologisesti kestävän permakulttuurin periaatteilla!

 

Aika: 24-26.5.2024 pe 17-20:30, la 9-18 ja su 9-16
Paikka: Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

 

Mitä kurssi tarjoaa?

• Omavaraisen metsäpuutarhan luominen: Opit, kuinka luodaan puita, pensaita ja monivuotisia kasveja sisältävä metsäinen puutarha.
• Ekologinen kestävyys: Käytännön opastusta permakulttuurin periaatteiden soveltamiseen metsäpuutarhan suunnittelussa ja ylläpidossa.
• Monimuotoisen ekosysteemin rakentaminen: Neuvoja siitä, miten tukea luonnon monimuotoisuutta ja tuottaa samalla herkullisia satoja.
• Käytännölliset taidot: Saat tietoa ja taitoja, jotka ovat tarpeen syötävän metsäpuutarhan perustamiseen ja hoitamiseen.
• Kuinka syötävän metsäpuutarhan voi perustaa jo olemassa olevaan puutarhaan, pellolle, hedelmätarhaan tai esimerkiksi harvaan istutettuun lehtimetsään tai metsäpuistoon
• Kuinka suojella istutuksia kauriilta ja pupuilta
• Syötävän metsäpuutarhan hiilensidontakyky

 

Kouluttajat

Hortonomit, Syötävä metsäpuutarha- ja permakulttuurikouluttajat Ulla-Maija Takkunen, Juha Ujula


Koulutusmaksu

250 € (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä ruokailut (pe päivällinen, 2x lounas, 2x iltapäiväkahvi/yrttitee).


Lisäksi on mahdollista majoittua täysihoidolla. Täysihoidon hinta on 150 € ja se sisältää päivällisen (la), yrttisaunan, iltateen ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan).

Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan, joita voi tiedustella info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742.
Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan Frantsilan verkkosivuilla tästä linkistä 5.5.2024 mennessä. 

 

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi