Ajankohtaista

Täydennyskoulutusta kerääjä.fi -palvelun käyttäjille


26.05.2021

Kerääjä.fi-palvelun käyttäjille järjestetään kuusenkerkkää ja koivunlehteä käsittelevä täydennyskoulutus 31.5.2021 klo 14.30–16.30 Teamsin välityksellä. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Luento-osuus on palveluun kirjautuneille maksuton. Teams-linkki koulutukseen julkaistaan palvelussa tiedotteena. Jos et ole vielä mukana palvelussa, ehdit vielä hyvin rekisteröitymään mukaan.

 

Mikäli haluat koulutuksesta suoritusmerkinnän kerääjäkorttiisi, sinun on ilmoittauduttava etukäteen tälle 31.5. kerääjäkurssille palvelun koulutukset-osiossa. Kerääjäkortin suoritusmerkinnän saamisen edellytyksenä on osaamisen näyttäminen maasto-olosuhteissa. Tämä voidaan järjestää etäyhteydellä, ja tarkemmat ohjeet tästä annetaan koulutuksessa. Tästä kerääjäkorttisuorituksen maasto-osuudesta laskutetaan 20 euroa (1-2 lajia). Pelkkä luento-osuus on siis maksuton eikä edellytä ilmoittautumista, koulutuslinkki löytyy myöhemmin tiedotteesta palveluun kirjautumisen jälkeen.

 

Koulutuksessa opeteltavina lajeina ovat siis kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi keruun yleisohjeet sekä kuusenkerkkien ja koivunlehtien kerääminen, keruuvälineet, käsittely ja käyttö. Lisäksi käydään läpi luomuohjeistuksia, jokamiehenoikeudet, vaikuttava lainsäädäntö, kerääjärekisteriä.

 

Kerääjä.fi -palvelun eri käyttäjäryhmille tullaan jatkossa järjestämään muitakin täydennyskoulutuksia, joten kannattaa rekisteröityä mukaan verkkopalveluun!

https://www.keraaja.fi/rekisterointi/

 

Lisätiedot Juha Rutanen, juha.rutanen@aitoluonto.fi

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi