Ajankohtaista

Tuoteketjun menestyksen avaintekijät -seminaari 28.3.


22.02.2017

TUOTEKETJUN MENESTYKSEN AVAINTEKIJÄT - RISTIINPÖLYTYSTÄ ELINTARVIKESEKTORILLE -seminaari

28.3.2017 klo 12.00 - 16.30 Keilaranta 5, Espoo

 

Tilaisuuden järjestää Ruokatieto yhteistyössä muiden sektoreiden toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa tutustutaan metsä-, elintarvike- ja kemianalan käytäntöihin tuottaa tietoa aineettoman arvon luomiseksi tuotteille ja palveluille sekä kuullaan esimerkkejä miten eri alojen yritykset ovat tuotettua tietoa hyödyntäneet. Voidaanko muiden toimialojen hyviä kokemuksia ristiinpölyttää elintarvikesektorille?

 

Ohjelmassa:

  • Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät – kasvukilpailukyky

  • Responsible Care - ohjelma kemianteollisuudessa

  • Metsäsertifiointi puunjalostusteollisuudessa

  • Eväät elintarviketeollisuuden yhteiseen arvonluontiin

Ilmoittaudu osoitteessa www.webropolsurveys.com/S/139278CF538EEE99.par

Tilaisuus on maksuton. Osallistujamäärä on rajoitettu.

 

Lisätietoja

Tiina Lampisjärvi, tiina.lampisjarvi(at)ruokatieto.fi, puh. 040 7222424


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi