Ajankohtaista

Tuotteista Suomen suvi -koulutus 27.5.- 18.12.


15.04.2020

 

Kotimaiset, itse tuotetut tai jalostetut juurekset, marjat ja hedelmät ovat meidän suomalaisten voimavaroja monessa eri suhteessa!

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada lisäoppia, uusia ajatuksia sekä verkostoitua. Koulutuksessa käsittelemme aiheita mm. marja- ja hedelmätuotteiden valmistuksesta sekä niiden

  • raaka-aineista ja prosesseista
  • kriittisistä tekijöistä laadun ja säilyvyyden kannalta
  • tuotekehityksestä ja aistinvaraisesta arvioinnista
  • brändäyksestä ja markkinoinnista

 

Käsiteltävät tuoteryhmät:

  • mehut ja muut juomat
  • säilykkeet
  • hillot ja hyytelöt
  • makeiset ja marmeladit
  • siirapit ja kastikkeet

 

Tuotteista Suomen suvi -koulutus (oppisopimuskoulutus, elintarvikejalostuksen osatutkinto) painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen.

 

Osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan opintoihin voidaan sisällyttää lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on siis mahdollisuus vaikuttaa koulutuksen sisältöön ja hyödyntää sitä kokonaisvaltaisesti oman toiminnan ja osaamisen kehittämisessä. Koulutus on maksuton, mutta kuluja voi tulla osallistujien aktiivisuudesta riippuen erilaisien tilaisuuksien tms. pääsy- ja kuljetusmaksuista. Koulutuksen arvioitu kesto on 27.5.- 18.12.2020. Kolutuksen järjestää: Forssan ammatti-instituutti & Faktia Oy, Lounais Hämeen Koulutuskuntahtymä.

 

Kysy lisää: Minna Mäkinen, p. 040 3474 074, minna.makinen@lhkk.fi

 

Lisätietoja

 

Hakulomake


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi