Ajankohtaista

Uusia makuja yrteistä -työpajan materiaalit julkaistu


30.06.2021

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hankkeessa / ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaisissa järjestettiin Uusia makuja yrteistä -työpaja Iissä 7.6.2021.

 

Tilaisuudessa testattiin sekä villi- että kasvatettuja yrttejä ruuissa ja keskusteltiin, miten (villi)yrttejä voisi sisällyttää ruokalistoille. Tilaisuudessa esittäytyi paikallisia yrittäjiä sekä osallistujat olivat pääosin kuntien ruokapalvelujen/ammattikeittiöiden henkilökuntaa. Projektipäällikkö Soila H. kirjoitti työpajan annista koosteen, joka on luettavissa täällä: https://www.proagriaoulu.fi/fi/villiyrteista-villiinnyttiin-kesan-kynnyksella/

 

Asiantuntijana toimi Toini Kumpulainen ja työpajan materiaalit ja reseptiikka on kaikkien saatavilla Ruokeva-hankkeen sivuilla: https://www.proagriaoulu.fi/fi/materiaalit-ruokeva/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi