Ajankohtaista

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2021 Lapissa


01.10.2021

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2021 Lapissa paikan päällä sekä seminaarin osalta myös verkossa. Tapahtuma aloitetaan Rovaniemeltä ja Äkäslompolosta (Kolari) lähtevillä yritysretkeilyillä keskiviikkona 3.11., tämän jälkeen kokoonnutaan yhteiselle illalliselle Äkäslompolossa, jossa luonnontuotesävytteisen ruokailun ohella nautitaan ohjelmasta ja jaetaan alan tunnustuspalkinnot. Seuraavana päivänä 4.11. järjestetään perinteinen seminaari, paikkana Yllästunturin luontokeskus Kellokas, Tunturintie 54, Äkäslompolo.

 

Retkeilyillä pääset tutustumaan Lapin yrityksiin ja luonnontuotealaan liittyvään toimintaan. Seminaarissa puolestaan tarkastellaan tällä kertaa kehittyvän luonnontuotealan tulevaisuutta, raaka-aineita luonnontuotealan arvoketjujen perustana sekä luonnontuotteita hyvinvointituotteissa ja -palveluissa erityisesti Lapin näkökulmasta.

 

Luonnontuotepäivien majoitus 3.11. on keskitetty Äkäslompolossa Lomakeskus Seitaan, jossa myös iltatilaisuus järjestetään. Seitasta on aamulla bussikuljetus seminaaripaikalle. Majoituksen tarvitsevat varaavat majoituksen ilmoittautumisen yhteydessä, lähes kaikki lähialueen hotellit ovat tuolloin kiinni. Paikat tapahtumaan ja majoitukseen täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu. Tervetuloa mukaan!

 

Luonnontuotepaivien 2021 ohjelma

Linkki ilmoittautumiseen

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi