Ajankohtaista

Vuoden 2023 Visit Tampere Award -palkinto Hiking Travel, Hitille


22.11.2023

Visit Tampere Award -palkinto myönnettiin tänä vuonna yritykselle, joka on rohkeasti, aktiivisesti ja esimerkillisesti kehittänyt toimintaansa seudun matkailustrategiaan peilaten ja sitä kautta edistänyt tamperelaisen onnellisuuden tuotteistamista matkailijoille. 

 

 

Hiking Travel, Hit on vuoden 2023 Visit Tampere Award -palkinnon voittaja. Kuvassa Tapio Tyllilä, Pekka Tyllilä, Liisa Tyllilä ja Tuire Tyllilä. Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

 

Visit Tampere jakaa vuosittain Visit Tampere Award -palkinnon ansioituneelle matkailutoimijalle, joka on edistänyt ja kehittänyt toiminnallaan matkailu‐, tapahtuma‐ ja elämystoimialaa. Vuoden 2023 palkinnon saajaksi Visit Tampere Oy:n hallitus valitsi Hiking Travel, Hitin. Palkinto jaettiin Tampereen Tavara-asemalla järjestetyssä Visit Festival -tapahtumassa tiistaina 21.11.2023. Palkinto on arvoltaan 5000 euroa ja se jaettiin nyt kuudennen kerran. 

 

Tänä vuonna palkinnon jakoperusteissa painotettiin onnellisuuden tuotteistamista. Suomi tunnetaan kansainvälisesti maailman onnellisena maana ja sitä kannattaa hyödyntää matkailumarkkinoinnissa. Hiking Travel, Hit on pitkän linjan perheyritys, joka on kehittänyt toimintaansa pitkäjänteisesti myös kansainvälisille matkailijoille. Yrityksen Näsijärvelle auraamat luistelubaanat mahdollistavat järviluonnosta nauttimisen sekä paikallisille että matkailijoille. Siinä on suomalaista onnellisuutta parhaimmillaan. Hiking Travel, Hit on myös mukana kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -polulla ja kehittänyt aktiivisesti digitaalisia palveluitaan, kertoo Visit Tampereen hallituksen puheenjohtaja Harri Airaksinen palkinnon myöntämisen perusteista. 

 

– Työn kokeminen merkitykselliseksi, on ollut isoin motivaatio yrittämiseen. Kun uskaltaa rohkeasti kulkea omia polkujaan, esteitä pelkäämättä, syntyy luovuutta. Elämykset ovat jokaisen sisäisiä kokemuksia, niitä ei voi myydä, monistaa eikä omistaa. Meidän tavoitteemme on ollut toimia alustana sille, että luontoon pääsee turvallisesti ja tilanteeseen sopivilla välineillä. Asiakkaat ovat itse osa vuorovaikutusprosessia, joka heille elämyksiä synnyttää. Kun luisteluradalla vastaantulija moikkaa hymyssä suin, työn merkityksellisyys konkretisoituu, kertovat Hiking Travel, Hit perheyrityksen Liisa, Pekka, Tapio ja Tuire Tyllilä.

 

 

Lähde: STT Info

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi