Ajankohtaista

Vuoden luontoyritys 2023 on Luonkos Finland Oy


08.11.2023

 

Vuoden luontoyritys -tunnustus myönnettiin Naantalissa toimivalle Luonkos Finland Oy:lle tunnustuksena kehittyvästä, luonnontuotteiden mahdollisuuksia esilletuovasta yrittäjyydestä.

 

Luonkos on innovatiivinen, kasvien käytön perinteitä ja uutta tutkimustietoa sujuvasti yhdistelevä luonnonkosmetiikkayritys, joka toiminnassaan huomioi kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kaikki ulottuvuudet. Yritys viestii aktiivisesti eri kanavissa tuoden myönteisellä tavalla esiin luontomme monia mahdollisuuksia. Alan edelläkävijäyritys tähtää vahvasti kasvuun.

 

- Tavoitteenamme on ollut alusta pitäen kehittää tulevaisuuden kosmetiikkaa ja luoda parempia tuotteita sekä iholle että luonnolle. Haluamme kaikessa toiminnassamme edustaa vastuullisuuden edelläkävijyyttä. Valinnoillamme voimme vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen. Vastuullisilla ja ekologisilla tuotteilla on myös valtavasti mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla, toteaa Luonkosin toimitusjohtaja ja perustaja Piritta Fors.

 

- Suomen luonto ja kasvitietämys ovat tarjonneet runsaasti inspiraatiota tuotekehitykseemme. Käytämme tuotteissamme paljon erilaisia kotimaisia kasveja ja niiden uutoksia. Olemme myös edelläkävijä metsämikrobeja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kehittämisessä. Saamamme tunnustus onkin meille suuri ilo ja kunnia. Olemme tehneet valtavasti työtä tuotteiden ja brändin kehittämisen eteen ja olemme kiitollisia, että työmme tulee tällä lailla näkyväksi ja kunnioitetuksi. Vilpittömästi haluamme luoda parempaa tulevaisuutta ja olla inspiraatio niin kuluttajille, raaka-aineen tuottajille kuin muille innovaattoreille, yrittäjille, Piritta Fors kannustaa.

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi