Ajankohtaista

Vuoden viimeinen Aitoja makuja- lehti on ilmestynyt


22.11.2023

Näin loppuvuodesta lehdessä esitellään ruoka-alan yrittäjille valmistuneita oppaita ja työkirjoja, joissa pureudutaan monipuolisesti liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin näkökulmiin (mm. viestintään ja digitaalisiin työkaluihin), riskeihin ja kriiseihin varautumiseen sekä hiilijalanjäljen laskemiseen. Menestystä on tullut Suomeen EuroSkills-kilpailuissa ja parhaat Artesaaniruokatuotteet on palkittu. Lisäksi kerrotaan Luonnontuotepäivien annista, yliopisto-opiskelijoiden ja yritysten yhteistyöstä sekä sivuvirtojen mahdollisuuksista. Maakuntaterveisiä tällä kertaa Pohjois-Pohjanmaalta verkostojen näkökulmasta ja Saimaan seudulta ruokamatkailun parista. Mukana myös Aitoja makuja yritystilastot. Mukavia lukuhetkiä!

 

 

Ensi vuonna lehti ilmestyy viisi kertaa: 14.2., 17.4., 12.6., 18.9. ja 20.11. Mikäli haluat kirjoittaa artikkelin lehteen, niin ota yhteyttä hyvissä ajoin Päivi Töyliin.

 

Päivi Töyli

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, p. 050 312 1816, paivi.toyli@helsinki.fi

Uutiskirje on luettavissa myös verkossa.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi