Ajankohtaista

Webinaari - Luomuluonnontuotteista elämyksiä ravintoloiden asiakkaille 13.4.2022 klo 14–16


16.03.2022

Tervetuloa kuulemaan, miten luomuluonnontuotteita voi käyttää ammattikeittiöissä, miten luonnontuotteita voi käyttää upeasti ravintolakäytössä ja mikä on Kerääjä.fi.


Ohjelma


14.00 Tilaisuuden avaus, Anne Annala, Suomen metsäkeskus
14.10 Luomuluonnontuotteet ammattikeittiössä ja Portaat luomuun -ohjelma, Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto
14.30 Luomuraaka-aineet metsästä; case Majatalo Puukarin Pysäkki
15.00 Luonnontuotteet ravintolakäytössä, Toini Kumpulainen, luonnontuotekouluttaja
15.30 Kerääjä.fi, Juha Rutanen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
15.45 Keskustelua
16.00 Tilaisuuden päätös


Webinaari toteutetaan Teams-verkkosovelluksella. Osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja verkkoyhteyttä. Tarvitset käyttöösi toimivan kaiuttimen tai kuulokkeet. Voit
osallistua keskusteluun chat-ikkunan kautta tai jättää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.


Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet luennolle liittymiseen luentoa edeltävänää päivänä. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
Tilaisuuden järjestää Luomua metsäluonnosta -hanke.

 

Ilmoittaudu verkossa 11.4.2022 mennessä: Linkki


Lisätietoja: Anne Annala, projektipäällikkö, Luomua metsäluonnosta -hanke
Suomen metsäkeskus, p. 050 517 4077, anne.annala@metsakeskus.fi

 

Tapahtuman esite


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi