Ajankohtaista

e-Hospitality – digivieraanvaraisuutta ja -empatiaa digitaalisiin matkailupalvelukohtaamisiin uudessa normaalissa -hankkeen webinaari ja verkostoitumismatka


20.03.2023

Miten luodaan asiakkaille lisäarvoa ja merkityksellisiä tunnekokemuksia fyysisten ja digitaalisten palveluiden rajapinnoilla? Mitä voisi olla e-Hospitality, vieraanvarainen ja empaattinen palvelukokemus matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alalla?

Näihin kysymyksiin pyrimme löytämään vastauksia tässä "e-Hospitality - digivieraanvaraisuutta ja -empatiaa matkailupalvelukohtaamisiin uudessa normaalissa" -hankkeessa. Viimeistään koronapandemia on osoittanut matkailu-, ravintola-, ja tapahtuma-alan voimakkaan digitalisoitumisen. Asiakaskohtaamiset siirtyvät yhä vahvemmin verkkoon, jolloin myös kuluttajakäyttäytyminen monikanavaistuu. Näin ollen hankkeen keskeinen tavoite on vahvistaa kilpailukykyä vastaamalla toimintaympäristön muutoksiin ja etsiä ratkaisuita parempaan sähköiseen asiakaskokemukseen.

Hanketta toteutetaan yhdessä Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Sen lisäksi tällä e-Hospitality-hankkeella on sisarhanke, jonka toteuttajana on Lapin ammattikorkeakoulu. Hankkeet luovat kolmen maakunnan korkeakoulujen, yritysten ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kautta yhteisön ja ekosysteemin. Yhdessä tehdessä on mahdollista jakaa tietoa ja kokemuksia, oppia yhdessä sekä luoda uutta tietoa. Hanke rahoitetaan osana Euroopan Unionin COVID-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Matkailun elämyksellistämisen teknologiat -yhteiswebinaari 29.3.2023

 

Neljän eri hankkeen, mutta viiden eri korkeakoulun voimin järjestämme webinaarin keskiviikkona 29.3. klo 9-11:15. Teknologia kehittyy jatkuvasti ja niin somessa kuin uutisissa voi törmätä erilaisiin AR, XR tai 360-toteutuksiin. Mutta mistä on kyse? Miten näitä voi hyödyntää matkailussa? Miten yhdistää digitaalisuutta omaan palveluun tai sen kehitykseen? Tule kuulolle webinaariimme! Ilmoittaudu mukaan ja katso ohjelma tästä.

 

Tervetuloa Lappiin tutustumaan vieraanvaraisuuteen digitaalisissa palvelukohtaamisissa 4.-5.4.2023!

 

On aika lähteä jälleen verkostoitumismatkalle, ja tällä kertaa lähdemme sisarhankkeen vieraaksi Lappiin. Aloitamme ohjelman palvelumuotoilu- ja ohjelmistolaboratoriovierailujen merkeissä tiistaina 4.4. klo 9.00 Rovaniemellä Lapin ammattikorkeakoululla ja Lapin yliopistossa, josta siirrymme iltapäivän aikana Luostolle. Keskiviikkona 5.4. Luostolla pääsemme tutustumaan digitaalisiin ratkaisuihin ja mm. elämysteknologian alustoihin. Palaamme takaisin Rovaniemelle keskiviikkona klo 16. Voimme ottaa matkalle mukaan yrityksiä Päijät-Hämeestä, Varsinais-Suomesta ja Lapista. Lisätietoja: maria.murto(a)lab.fi ja ilmoittautumiset sekä ohjelma: https://link.webropol.com/ep/maaranpaanalappi

 

Lue lisää

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi