Ajankohtaista

Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa


02.11.2018

INARI Arctic Cosmetics Oy pääsi Kasvu Openin kymmenen parhaan yrityksen joukkoon. Top 10 valikoitui sadasta finalistista. Finalistien joukko puolestaan on seuloutunut vuoden mittaan yli 804 Kasvu Openiin kasvusuunnitelmansa lähettäneestä yrityksestä. Inari Arctic Cosmetics Oy valmistaa premium-luokan luonnonkosmetiikkaa kansainvälisille markkinoille arktisen luonnon raaka-aineita hyödyntäen. Finaaliin Inari Arctic Cosmetics Oy eteni Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolun kautta. Tutustu yritykseen.

 

Kilpailussa tuomaristo kiinnitti erityisesti huomiota liiketoimintamallin uskottavuuteen, kasvukykyyn ja markkinapotentiaaliin. Osallistuneita yrityksiä yhdisti se, että kaikilla on aidosti kansainvälinen business. Kasvu Openin 2018 voittivat Cajo Technologies Kempeleestä ja Finnos Lappeenrannasta. Kunniamaininnan saivat Soilfood Helsingistä ja Popit Espoosta. Jo mainittujen yritysten lisäksi kymmenen parhaan joukkossa olivat Nellim Wilderness Hotels & Safaris Ivalosta, Notta Systems Oy Seinäjoelta, FinMeas Oy Jyväskylästä, Brighterwave Oy Tampereelta sekä Globe Hope Oy Nummelasta.

 

Kasvu Openissa annetaan maksutonta sparrausta pk-yrityksille ja sen ohessa on kilpailuprosessi, jossa etsitään kasvunnälkäisintä yritystä ja parasta kasvusuunnitelmaa.Tämän vuoden aikana sparrauksissa on ollut yrityksiä monilta eri toimialoilta. Vuoden aikana yritykset ovat saaneet kasvusuunnitelmilleen eri alojen asiantuntijoiden tekemää neuvontaa.

 

Lähde ja kuva: Kasvu Open


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi