Innovative Technologies and Concepts for Business Growth Based on Finnish Mushrooms (In-Mushroom)

Hankkeen nimi
Innovative Technologies and Concepts for Business Growth Based on Finnish Mushrooms (In-Mushroom)

Hankkeen päätoteuttaja

Turun Yliopisto, Elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen laboratorio

 

Yhteyshenkilö ja sähköposti

Projektipäällikkö Jani Trygg, jani.trygg(at)utu.fi

Vastuullinen johtaja, Professori Baoru Yang bayang(at)utu.fi

 

Hankkeen muut toimijat

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu (SeAMK) ja Functional Foods Forum (FFF, Turun Yliopisto)

Kuva In-Mushroom

Hankkeen kuvausteksti

Projektissa kehitetään sienialan toimijaketjun kanssa markkinalähtöiset tuotekonseptit kahteen käyttökategoriaan: elintarvike- ja foodservice-käyttöön sekä ravintolisä- ja aineosakäyttöön. Konseptikehityksessä hyödynnetään kohdemarkkinoilla tehtävä selvityksiä ja testauksia. Konseptien tueksi luodaan tekninen informaatiomateriaali sisältäen koostumus-, ravitsemus- ja bioaktiivisuustiedot, ja konseptit toteutetaan myös pilot-mitassa.

 

Hanke toimii 4.1.2016-31.5.2017.

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Etelä-Pohjanmaa Varsinais-Suomi

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
EAKR

Kustannusarvio (euroa)
498482 €

Hankkeen alkamisvuosi
2016

Hankkeen päättymisvuosi
2017

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi