Verkostoista voimaa alueellisille metsä- ja luontopalveluyrityksille - MeLua metsään!

Hankkeen nimi
Verkostoista voimaa alueellisille metsä- ja luontopalveluyrityksille - MeLua metsään!

Hankkeen päätoteuttaja

TTS työtehoseura

 

Yhteyshenkilö ja sähköposti

Henna Hurttala, henna.hurttala@tts.fi

 

Hankkeen kotisivu

www.tts.fi/meluametsaan

 

Kuva MeLua metsään -hankelogo

Hankkeen kuvausteksti

Verkostoista voimaa alueellisille metsä- ja luontopalveluyrityksille -hankkeessa rakennetaan ja toteutetaan metsäpalvelu- ja luonnontuote-alan pienyritysten liiketoiminnan kasvuun, kehittymiseen ja kilpailukyvyn vahvistamiseen tähtäävä matalan kynnyksen oppimis- ja verkostoitumisohjelma, joka antaa tukea ja työkaluja kehittyville yrittäjille.

 

Hanke on suunnattu laajasti metsäpalvelu- ja luonnontuote-alan yrittäjille ja ammatinharjoittajille, yritysten osakkaille tai muille vastuullisessa asemassa työskenteleville. Verkostoitumishankkeeseen pyritään osallistamaan 100 metsätalouden ja luonnontuotealan yrittäjää eri puolilta Suomea. Hankkeen pääkohderyhmänä on 1-10 henkilöä työllistävät mikroyritykset.

 

Keskeisenä valintakriteerinä on yritystoiminnan kehittämishalukkuus sekä yrittäjän mahdollisuus osallistua alueelliseen pienryhmätoimintaan. Yhteisiin verkostoitumistapahtumiin ja opintomatkoille pyritään saamaan mukaan laajasti muita alan yrittäjiä sekä keskeisiä toimijoita ja sidosryhmiä.

 

Hanke aloittaa toiminnan kesällä 2018 FinnMETKOn yhteydessä. Syksyllä 2018 alkavat koko maassa järjestettävät tilaisuudet. Näihin ilmaisiin starttitapahtumiin ovat kaikki metsäpalveluyrittäjät tervetulleita!

 

Hanketta rahoittaa Maa- ja metsätalousministeriö ja toimintaaika on 2018-2020.

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Valtakunnallinen

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
Muu rahoitus

Kustannusarvio (euroa)
0

Hankkeen alkamisvuosi
2018

Hankkeen päättymisvuosi
2020

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi