MITY-Lab - Koulutuksella ja konsultoinnilla terveysteknologia, mittaustekniikan validointi ja IoT palvelujen ja tuotteiden laatu- ja osaamistase nousuun mikro- ja pk-yrityksissä

Hankkeen nimi
MITY-Lab - Koulutuksella ja konsultoinnilla terveysteknologia, mittaustekniikan validointi ja IoT palvelujen ja tuotteiden laatu- ja osaamistase nousuun mikro- ja pk-yrityksissä

Hankkeen päätoteuttaja

Oulun yliopisto, Mittaustekniikan yksikkö

 

Yhteyshenkilö ja sähköposti

Jouko Käsmä, jouko.kasma@oulu.fi

 

Lisätietoa

https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=S22355

Hankkeen kuvausteksti

MITY-Lab-hankeessa parannetaan etenkin vientimarkkinoille pyrkivien mikro- ja pk-yritysten laatu-, teknologia- ja kiertotalousosaamista. Hankkeen kohderyhmä on kainuulaiset start up-, mikro- ja pk-yritykset bio- ja luonnontuotealalla sekä cleantech, terveys-, liikunta- ja hyvinvointiteknologian aloilla. Hankkeessa pyritään kasvattamaan yritysten osaamista laadunhallintaan ja laatuanalytiikkaan liittyen koulutusten, konsultoinnin, etä- ja lähiopetuspäivien sekä Talent-ohjelman avulla.

 

Talent-ohjelmassa koulutetaan yrityksiin laadun erityisosaamisalueille eksperttejä. Hands on -menetelmillä koulutetaan laadunhallintajärjestelmiin uusia ratkaisuja ja menetelmiä yhdessä yritysten kanssa koko innovaatio- ja arvoketjun osalta. Kajaanin Mittaustekniikan yksikön laboratorion palveluanalytiikkan laadunhallinta ja sisältö mukautetaan yritysten tarpeiden mukaan. Koulutuksilla parannetaan pienten yritysten kilpailukykyä.

 

Hankkeessa järjestetään luonnontuote- ja luonnonkosmetiikkayrityksille suunnattuja koulutuksia ja työpajoja. Hankkeen koulutuksissa tuetaan muun muassa yritysten laadunhallintaa osana tuotekehitystä huomioiden EU:n kosmetiikka- ja elintarvikeasetusten lainsäädäntö.

 

Hankkeen toimiaika on 1.3.2021 - 31.8.2023

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Kainuu

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
ESR

Kustannusarvio (euroa)
226590 €

Hankkeen alkamisvuosi
2021

Hankkeen päättymisvuosi
2023

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi