Ajankohtaista

Kevätseminaari: Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille


26.04.2023

Miten pieni ruoka-alan yritys voi selvitä kriiseistä ja muutoksista? Millaisin keinoin kohti resurssiviisaampaa ja vähähiilisempää energiaa? Miten tehdä innovatiivista tuotekehitystä, entä kehittävää oppilaitosyhteistyötä?

 

 

Tervetuloa oppimaan, innostumaan ja verkostoitumaan Kauhajoen Ruokamessujen kevätseminaariin! Seminaari on nimeltään "Kohti kasvua ja resilienssiä – Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille".

 

Seminaari tarjoaa lähdön kohti uutta kasvukautta ja syksyn Ruokamessuja tarjoten ajatuksia mm. yritysten resilienssistä, uusiutuvan energian mahdollisuuksista sekä innovatiivisesta tuotekehitys- ja oppilaitosyhteistyöstä.

 

Ajankohta: Tiistai 9.5.2023 klo 9.00-13.00
Paikka: Suupohjasali, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi, Oppitie 4, Kauhajoki.

 

OHJELMA:


Seminaarin puheenjohtajana toimii Kauhajoen kaupungin elinkeinoasiamies Carita Latikka.

 

9.00 Aamukahvit

 

9.30 Seminaarin avaus
Kaupunginjohtaja Niku Latva-Pukkila, Kauhajoen kaupunki

 

9.40 Tutkimus kasvun apuna

Tutkimusjohtaja Anu Hopia, Turun yliopisto

 

9.45 Työkaluja elintarvikealan yritysten resilienssin parantamiseen
Väitöskirjatutkija Hannele Suvanto, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

 

10.15 Kestävä ja energinen tulevaisuus
Hankevetäjä Pekka Soini, Vuoksi ja toimitusjohtaja Timo Myllymäki, Myllymäen Peruna Oy

 

10.45 Miten tehdä innovatiivista tuotekehitystä yhteistyössä yritysten, oppilaitosten ja tutkijoiden kanssa?
Tutkimusjohtaja Anu Hopia ja projektiasiantuntija Nanna Rintala, Turun yliopisto

 

11.15 Oppilaitosten yhteistyö paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa
Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi

 

11.45 Seminaarin lopetus ja siirtyminen lounaalle
Elinkeinoasiamies Carita Latikka, Kauhajoen kaupunki

 

Ilmoittautuminen:


3.5.2023 mennessä: ruokamessut(a)kauhajoki.fi tai puh. 040 565 7776. Ilmoittautuessasi mainitsethan mahdollisista erityisruokavalioista. Seminaari on maksuton.

 

Järjestäjät:
Seminaarin järjestävät Kauhajoen Ruokamessut, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Turun yliopisto, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa.

 

Lisätietoja:

Katja Perttu, koulutuspäällikkö
SEINÄJOKI
katja.perttu@helsinki.fi
0294140344

 

Lähde: Ruralian viestintä


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi