Ajankohtaista

Mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Markkinatietoa maailmalta KIKE Markkinakatsauksessa


04.05.2023

Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Tule KIKE Markkinakatsaukseen 8.6.! Kohteena Ruotsi, Tanska, UK, E-Korea ja Japani 

 

Mitä tapahtuu kestävän kehityksen mukaisen ruoan markkinalla? Kuinka ilmastoviisaiden elintarvikkeiden kysynnän trendit kehittyvät? Mitä markkinamahdollisuuksia suomalaisille ympäristöystävällisille tuotteille aukeaa? Tule kuulemaan näistä kansainvälisen kaupan ajankohtaisista aiheista KIKE Markkinakatsaukseen 8.6. klo 10 – 12 Zoomiin.  
 

Viisi kohdemaata maaraporteissa
 

Paikalliset asiantuntijat Euroopasta ja Asiasta esittävät maaraporttejaan ja keskustelevat havainnoistaan. Kohdemaita tässä katsauksessa ovat Ruotsi, Tanska, UK, Etelä-Korea ja Japani. Osallistujat voivat esittää chat-kysymyksiä. KIKE Markkinakatsaukset ovat uudenlainen tapa kuulla ja jakaa markkinatietoa yhdessä! Pysyt ajan tasalla ilmastoviisaiden elintarvikkeiden kysynnän kehityksestä ja saat tuoretta tietoa viennin tueksi.

Katsaus on suunnattu kaikille alan toimijoille, joiden sydän sykkii suomalaisten elintarvikkeiden viennille. Osallistuminen on maksutonta. Saat Zoom-liittymislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Katsauksen toteuttaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke. Kesäkuussa järjestettävä markkinakatsaus on järjestyksessä toinen. Yhteensä hanke järjestää kuusi markkinakatsausta 2023-24. Kohdemaana olevat maat vaihtuvat katsauksittain.
 

Ohjelma 8.6.
 
Klo 10.00 – 10.15 Asiantuntijoiden esittely
Klo 10.15 – 12.00 Maaraportit ja markkina-analyysit, Q & A 

 

Ilmoittaudu  mukaan tästä

 

Markkinakatsaukset jatkuvat syksyllä 
•  KIKE Markkinakatsaus 14.9.
•  KIKE Markkinakatsaus 15.11.

Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina. Merkitse tilaisuudet jo kalenteriisi! Katsaukset toteutetaan klo 10 - 12 Zoomissa.

 

info@ki-ke.fi
Puh. +358 40 833  7727
www.ki-ke.fi

 

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) -valtakunnallinen tiedonvälityshanke 1.1.2022–30.6.2024 välittää elintarvikealan mikro- ja pk-yrityksille uusinta tietoa bio- ja kiertotalousalan osaamisesta ja kansainvälisestä ilmastoviisaiden elintarvikkeiden kysynnästä. Lisäksi hanke opastaa yrityksiä tekemään ilmastoviisaiden tuotteiden kansainvälistä markkinointia. Hankkeen tavoitteena on auttaa elintarvikealaa saavuttamaan uutta kilpailukykyä bio- ja kiertotaloudesta ja edistää elintarvikevientiä. Toteuttajana toimii Fennopromo Oy yhdessä ruoka- ja ympäristöalan yhteistyöverkoston kanssa. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi