Ajankohtaista

Tutkimustiistai: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?


26.01.2024

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

 

Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen ”Mikä estää meitä syömästä kestävästi?”.

Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi tutustutaan tarkemmin siihen segmenttiin, jolla periaatteessa olisi kykyä ja mahdollisuus syödä kestävästi, mutta joka ei kuitenkaan sitä tee.

 

Tule siis linjoille ti 6.2. klo 9-10! Anun esityksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

 

Ilmoittaudu, niin saat etukäteen Teams-linkin sähköpostiisi.

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi