Ajankohtaista

Tutkimustiistai: Ympäristömerkkien kuluttajille tuoma arvo elintarviketuotteissa


19.04.2023

Hyvä luomualan kehittäjä, 

 

Tervetuloa toukokuun tutkimustiistaihin, jossa pureudutaan jälleen luomuaiheisiin. Heti vapun jälkeen 2.5. klo 9-10 aiheena on ympäristömerkkien kuluttajille tuoma arvo elintarviketuotteissa. ETM Julia Kajas esittelee omaa pro gradu -tutkimustaan, jossa tarkasteltiin kahden Suomessa toimivan sertifioidun ympäristömerkin arvoketjuja: IP Sigill -sertifioitu salaatti ja luomusertifioitu salaatti.

 

Tervetuloa mukaan taas! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy täällä: https://proluomu.fi/tutkimustiistai-ymparistomerkkien-kuluttajille-tuoma-arvo-elintarviketuotteissa/

 

Tutkimustiistait ovat osa Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hanketta, ja niissä esitellään hankkeen teemoihin liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

 

Aura Lamminparras
Executive Director

Pro Luomu ry
+358 40 5568097
aura.lamminparras@proluomu.fi

www.proluomu.fi

 

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi