Hankkeet - tulostettava lista

#wildwonders
63 Degrees North - Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi
Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke
Arktinen biotalous
Arktinen mehiläistalous (ARM)
Arktinen nokkonen
Arktinen älykäs metsäverkosto
Arktisten kasvien taiga: terveyttä luonnosta
Arvoaineita pohjoisen männystä ja marjoista
Arvoliike
Arvopilotti – kohti luonnon raaka-aineiden arvoketjujen pilotointia
Avaimet yrittäjyyteen - Sparrausta ja tukea muutostilanteisiin
Back to basic
BIO-OSAKE (Bioraaka-aineosaamisen keskus)
Bioaktiiviset yhdisteet osana tulevaisuuden biotaloutta
BioColour - Biovärit - Väripaletti biopohjaisille väriaineille ja pigmenteille
Centre for Wildfood Safety
ECODIVE - Metsien luonnontuotteet osana biotaloutta
Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI
Elintarvikkeista ja luonnosta elinvoimaa Koillismaalle
ELOT - Elintarvike- ja luonnontuotteiden teollisen tuotannon kehittäminen Keski-Karjalssa
Erikoiskasvit. Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostukselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla
FORLEAP-Metsäbiomassan sivuvirroista uusia tuotteita
Fostering and Enabling AI, Data and Robotics Technologies for Supporting Human Workers in Harvesting Wild Food (FEROX)
Future Bio-Arctic Design II (F.BAD II)
Hurahdetaan herkkutatteihin
Hyvinvointia Luonnosta 2015-2016
Hyvinvointia metsän elinkeinoista
Industry Nordic – kohti luonnontuotteiden teollisen mittakaavan valmistusmenetelmiä
Ingredients for Health
Innoherb - kihokista, lakasta ja kanervasta tulevaisuuden liiketoimintaa Pohjois-Satakuntaan
Innovative Technologies and Concepts for Business Growth Based on Finnish Mushrooms (In-Mushroom)
JUURET lähiruokahanke
Kainuun luonnontuotealan kehittämishanke (KALKE)
Kantama - kansainvälinen tapahtumamarkkinointi
Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille
KANTRI-INNO - Osaamisen lisääntymisestä kasvua maaseutuelinkeinoihin
Kantri-Sampo - Luonnosta ja elintarvikealalta hyvinvointia ja palveluita Kainuuseen
KantriKestävä
Kaskadimalli turvemaiden heikkotuottoisten hieskoivikoiden tehokkaampaan hyödyntämiseen
Kasvavaa liiketoimintaa luonnontuotteista
Keruupilotti 2018
Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)
Kihokin viljelyä lääkekasviksi Pohjois-Satakunnan heikkotuottoisilla ja/tai turvetuotannon jälkeisillä turvemailla
Kiihdyttämö -konseptin toteutettavuus
Kiina-yhteistyöhön perustavan metsäbiotalouden kehittäminen Pohjois-Karjalassa (KIBIO)
Laatusormenjälki arktiselle luonnon raaka-aineelle (Arctic FingerPrint)
Lappi Luxus - palveluja ja tuotteita lappilaiseen hyvinvointimatkailuun
Lappilaisia makuelämyksiä matkailijalle - lähiruokaa lautaselle
Lisää Luomua Lappiin
Lounais-Suomen metsäekosysteemipalvelut
Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa
Luomua ja luonnontuotteita metsävaratietoihin (LULUME)
Luomua metsäluonnosta
Luomukeruualueilta euroja Päijät-Hämeessä
Luomumetsistä moneksi
Luomusertifioinnilla lisäarvoa selvitys
Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa (Lukos)
Luonnonantimilla rahoiksi
Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon
LuonnonILO
Luonnonmarjat biotaloudessa
Luonnonmarjat talteen säädataa hyödyntäen
Luonnontuote- ja puutarha-alan kehittäminen Pohjois-Karjalassa -esiselvityshanke
Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori
Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU)
Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset
Luonnontuotealan yhteistyöverkostot Kainuussa -esiselvityshanke
Luonnontuotteet ja luontopalvelut kasvuun Pohjois-Pohjoismaalla – LuoPPo
Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa (LUMOA) – luonnontuotealan koordinaatiohanke
Luonnontuotteet- kehittämishanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon
Luonnontuotteiden laadun ja turvallisuuden kehittäminen (Palko)
Luonnontuotteiden saatavuuden varmistaminen ja yhteistyömuodot -selvitys (LT-RASA)
Luonnontuotteiden vientivalmiuksien ja matkailukytkennän kehittäminen
Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen
Luonnontuotteista uutta liiketoimintaa (LUMO-INKA)
Luonnonvaratuotannon kehittämisselvitys
Luonnonyrteistä bisnestä
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnosta Käsin
Luonnosta lautaselle LUOLA -koulutushanke
Luonnosta liiketoiminnaksi (LuoLi)
Luonnosta tuotteeksi
Luonnosta turvaa
Luonto- ja luonnontuotepainotteinen kansainvälinen leirikoulu (LuoPaLe)
Luontonuoret
LuoPro – Luonnontuotteet, probiootit ja kosmetiikan aktiivisuus Arktisessa Biolaaksossa
LuotuKasvuun
Lähde luomun matkaan! – Luomun lisäarvon hyödyntäminen Etelä-Savon matkailuyritysten liiketoiminnassa
Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatiohanke
Mahdollisuuksia jatkojalostukseen
Mahla - koivun eliksiiristä lisäarvoa maaseudulle
Mahlaa metsästä markkinoille
Makuja maakunnan metsistä
MARJAKOPTERI - Miehittämättömät ilma-alukset marjasatoseurannassa, esiselvitys
Marjoilla maailmalle
MELLI - Metsistä ja luonnontuotteista liiketoimintaa
Metsäbiotalous kasvuun
Metsästä monituotebisnestä
Mikroaaltojen ja kryokonsentraation hyödynnettävyys teollisissa prosesseissa (KryoMikro)
MITY-Lab - Koulutuksella ja konsultoinnilla terveysteknologia, mittaustekniikan validointi ja IoT palvelujen ja tuotteiden laatu- ja osaamistase nousuun mikro- ja pk-yrityksissä
MoreNPBiz. More Natural Product Business by Enhanced Quality and Energy Efficiency of Drying
Mushroom road - Sienitie
Natural Future of Cosmetics - Irish-Finnish collaboration project
NatureBizz - Business and Wellness from Green Economy Growth
Nuorten Luonto
OpenForData - Avoimen metsä- ja luontotiedon läpimurto - tietomassasta tuotteiksi ja tehokkaan toiminnan työvälineeksi
Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue
Pakuri ja metsien erikoissienet – nimisuojan turvin vientiin
PATE – Pakkaskonsentrointilaitteiden kehitys teollisiin elintarvikeprosesseihin sekä ympäristösovelluksiin
Pihasta parempaa pöytään
Polku luonnontuotekehittäjäksi
Puolukan arvoaineet jalostettuina maailmanmarkkinoille (PULU)
Pure Power – the waves of the wild food
Puusta ruokaa
Ruokaa luonnosta -toimialaselvityshanke
Ruokaa luonnosta -yhteistyöhanke
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
Satakunta lautasella - Sikses parhaat maut
Satoa ja laatua pölytyspalvelulla -hanke
SieniHarvesteri – Elintarviketuotannon innovaatioita harvesterin kourasta – elintarviketuotannon yhdistäminen metsänhoidon toimenpiteisiin
SieVi - Sientenviljely biotalouden toimenpiteenä
Sincere - Innovatiiviset mekanismit ekosysteemipalvelujen tuottamiseksi
StarTree: Multipurpose trees and non-wood forest products: a challenge and opportunity
Suobiomassojen käyttömahdollisuudet hyvinvointituotteissa ja -palveluissa sekä elintarvikkeissa
Suokasveista uusia elinkeinomahdollisuuksia (SUOKAS)
Superhyvä - uusilla avauksilla menestykseen
Tulevaisuus luonnonantimissa
Tulevaisuutta luonnontuotteista -Villiyrtit ja sienet
Täsmätietoa Lapin luonnontuotteista maakunnalle (LUTUNEN)
Töitä luonnosta -yhteistyöhanke
UMBR-ELLA Universal Model Boosting Resilience - Entrepreneurial Learning Lab Abroad
Uusia tuotteita metsästä
Valoisten kesäöiden ja keskiyönauringon kasvattamaa Sinulle - liiketoimintamallin konseptointi
Verkostoista voimaa alueellisille metsä- ja luontopalveluyrityksille - MeLua metsään!
Vertaisohjaajia Karjalan Kylille
Vesakon hyödynnettävyys arvokkaiden uuteaineiden lähteenä (PAJU)
Vesirutto hyötykäyttöön – riesasta raaka-aineeksi (Elodea)
Via Karelia - Vastuullista ruokamatkailua verkostoituen
Villiruoka valuutaksi
Villiruuan saatavuuden kehittäminen Koillismaalla (AIKO)
Villiruuan uudet mahdollisuudet (VILMA)
Voimametsistä viherkattoihin - Ekosysteemipalveluista ja ympäristöystävällisestä viherrakentamisesta lisäarvoa matkailuun
WAX- Natural Wax of Arctic Berries as Our Treasure
Wild Food Savo
Yhteistyöllä tulevaisuuteen - maaseutuyrittäjän selviytymispaketti
Yrittäjyyttä luonnosta
Yrttituotannon kehittäminen Satakunnassa

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi